5 lucruri despre cositoarea electrică Conver C485-E

Ozon Company • barca cositoare electrica Conver C485-E

5 lucruri despre cositoarea electrică Conver C485-E

Cu toții am trecut măcar odată prin situația în care, din grabă sau din neatenție, am ratat lucruri importante, deși poate erau evidente. Așa că, chiar și cu riscul de ne repeta sau a plictisi pe cineva :), iată 5 dintre atuurile clare pe care le are cositoarea electrica Conver C485-E.

 

1. Este foarte eficientă

Este la fel de eficientă la cosit și curățat ca și varianta diesel. Iar asta înseamnă deja extraordinar de mult, pentru că e făcută de Conver – unul dintre cei mai apreciați producători de utilaje și echipamente pentru mentenanță acvatică.

Se folosește de echipamentele montate frontal și lateral pentru lucrări de cosire emerse și submerse, precum și pentru curățare și încărcare/debarasare. Se pot atașa diferite echipamente pentru eficientizarea unei anumite operațiuni sau pentru adaptarea la caracteristicile ariei de lucru.

 

2. Este prietenoasă cu mediul înconjurător

Este propulsată electric, iar brațele și echipamentele sunt antrenate și operate electric proporțional. Nu emite CO2 sau alte noxe, iar nivelul de zgomot este mult redus față de versiunea diesel, chiar și atunci când operatorul pune în funcțiune cuțitele sau alte echipamente. În timpul deplasării fără lucrări în desfășurare este aproape tăcută, lucru care contribuie la protejarea faunei, în special în rezervațiile naturale (de exemplu, sezonul de împerechere în ariile cu specii protejate sau în pericol de dispariție e o perioadă în care zgomotul motoarelor cu combustie este bine să fie evitat).

 

3. Este prietenoasă cu operatorul

Poate nu e primul lucru la care te gândești când alegi un echipament utilitar, dar ergonomia postului de comandă și calitatea comenzilor sunt factori importanți inclusiv pentru eficiența operatorului la lucru. Siguranța în timpul muncii a fost mereu esențială pentru cei care aleg Conver și, desigur, zgomotul redus și lipsa completă a gazelor de eșapament sunt acum la rândul lor aspecte importante pentru cei care lucrează zi de zi cu un astfel de utilaj.

 

4. Dezvoltarea a ținut cont de o multitudine de factori

Bateria e suficient de mare pentru zile de lucru de până la 6-8 ore, în funcție de variantă și tipul operațiunilor efectuate. Echipamentele de lucru se instalează și se înlocuiesc ușor, grație unui sistem cu eliberare rapidă. Există și un peridoc dedicat, care ușurează mult transportul și lăsarea la apă acolo unde este nevoie de cosirea plantelor acvatice. Și, cu toate că experiența celor de la Conver e probabil să acopere chiar și nevoile celor mai pretențioși dintre noi, olandezii oferă totuși posibilitatea personalizării acestei cositoare C485-E în funcție de ceea ce este important pentru client.

 

5. E foarte probabil să-ți depășească așteptările

…Pentru că e compactă și agilă, cu doar 1,86 m lățime și un pescaj de numai 0,4 m. Pentru că se cheamă „cositoare”, însă nu înseamnă că nu poate fi folosită împreună cu o pompă de dragare pentru mici operațiuni de decolmatare sau pentru a mișca o barjă (da, e suficient de puternică pentru așa ceva). Pentru că, dacă te uiți în jur la oferta altor producători, vei realiza imediat că Conver C485-E e o barcă cositoare avangardistă, cu mult înaintea timpului în segmentul utilajelor putitoare.

 

+1 > Vei face treabă excelentă și vei fi un exemplu pentru alții

Hai să recunoaștem că toți suntem mândri de „jucăriile” noastre, chiar și atunci când ele au din capul locului un scop pur utilitar. Cu o cositoare Conver C458-E nu numai că vei executa lucrările necesare în cel mai bun mod posibil, dar o vei face silențios, nepoluant, mândru că poți contribui astfel la reducerea impactului negativ pe care omul îl are asupra mediului.
Mașinile electrice, deși discutate pe larg, sunt totuși rare și încă impresionante prin silențiozitatea și agilitatea lor. Un utilaj 100% electric? Și mai rar, și mai impresionant. Cu siguranță poate fi un exemplu și pentru alții.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Conver, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.