SELECT `id`, `url` FROM `pages`SELECT * FROM `pages` ORDER BY `order` ASCselect count(*) as nr_img from gallery_images where p_id='187' Aparate acustice de alungarea pasarilor ciori cotofene stancute cioara de semenatura cioara griva, reactioneaza la sunete cu frecvente joase, previn pagubele stricaciunile provocate de ciori - corvide, previn deteriorarea furtunurilor de irigatie , a hidroizolatiei acoperisurilor , a scoaterii semintelor din pamant, sunete de panica sunete de chin, Aparat impotriva pasarilor zburatoarelor, Boxe PA goarna Cod CPV 32342400-6 Dispozitive Acustice SEAP www.e-licitatie.ro
  

Bird Gard Super Pro PA4:

- Bird Gard Super Pro PA4 (difuzoare PA tip goarna) indeparteaza pasarile ce reactioneaza la sunete cu frecvente joase: ciori, cotofene, stancute etc. din familia corvidelor sau gaste salbatice.
- Dispozitive electronice acustice ce indeparteaza pasarile salbatice daunatoare prin generarea de sunete de atac ale pasarilor de prada cat si sunete de stres si alarma, proprii fiecarei specii vizate din Romania.
- Sunetele sunt inregistrate din natura de specialisti ornitologi.Avantaje:

- Proiectate sa functioneze in orice anotimp, avand carcasele rezistente la intemperii.
- Aparatele au incorporat un microcip care stocheaza opt sunete diferite, adaptate nevoilor utilizatorului.
- Microcipurile pot fi schimbate
- Programabile zi/noapte pe baza de fotocelula.
- Patru programe (timpi) de programare.
- Volumul sunetului este reglabil.
- A daptor 230V/12V (nu este protejat de intemperii) cu 1,5 metri cablu sau clesti tip crocodil pentru legare directa la baterie/acumulator..
- Include dispozitiv de prindere.
- Fabricate in SUA.

Caracteristici Tehnice :

- Acopera pana la 1.6 ha (16.000 mp) – atunci cand sunt dotate 4 difuzoare PA tip goarna.
- Ideal pentru o parcela/platforma, depozit/depozit ecologic.
- Microcipul se poate schimba.
- Unitatea centrala are 4 amplificatoare si poate functiona cu pana la 4 difuzoare tip goarna (cablu de 30 metri lungime pentru fiecare).
- Functioneaza la frecvente cuprinse intre 500-5.000Hz.
- Puterea / goarna este de aprox. 105-110dB.
- Dimensiuni unitate : 20,5 x 25,4 x 12cm.

Aplicatii :

- Viticultura, Pomicultura, Legumicultura, Ferme de dimensiuni reduse, Mici plantatii, Ferme piscicole cu suprafete mici, Agricultura mare
- Gospodarii, Curti, Depozite, Hale industriale, Hangare, Hipermarketuri si Magazine
- Utilizabil atat urban cat si rural

Daunatori vizati :

- Ciori, Stancute, Cotofene ( familia Corvidelor), Gaste salbatice

Optional 1 :
Kit alimentare independenta

- Panou solar fotovoltaic 20W – realimenteaza acumulatorul facand sistemul independent de orice sursa de energie.
- Regulator de tensiune - incarca asistat acumulatorul, marindu-i astfel durata de viata
- Acumulator 12V – alimenteaza sistemul.

Optional 2 :
Radiocomanda profesionala RC

- Radiocomanda profesionala de tipul transmitator-receptor.
- Avantajul il reprezinta posibilitatea punerii in functiune a sistemului numai atunci cand este necesar, printr-o simpla apasare de buton.
- 1, 4 sau 16 canale/butoane disponibile pentru un singur transmitator.
- Radiocomanda are o varietate de moduri de punere in functiune.
- Cu ajutorul unui singur transmitator se pot declansa unul sau mai multe aparate, simultan sau nu (fiecare aparat in parte, va dispune de cate un receptor).
- Sistemul radiocomandat functioneaza in frecventa de 869,500MHz respectand toate reglementarile romanesti si europene in vigoare, privind regimul de utilizare libera al spectrului de frecvente, fara a fi necesara o licenta de functionare prealabila.
- Raza de actiune a transmitatorului ( 3buc x baterie AAA) este garantata pana la aprox. 2Km in linie dreapta in camp deschis (in anumite conditii fiind capabila sa ajunga si la 4Km).
- Protocol RF securizat superior , evitandu-se astfel posibilitatea aparitiei interferentelor si alarmelor false. Receptor rezistent la apa, normat IP68. Transmitator normat IP67.
- Temperatura de functionare a receptorului: intre aprox. -10°C si +50°C.
- Radiocomanda poate declansa, in acelasi timp si alte tipuri de sperietori (ex. Tun Sperietoare pe gaz ZON EL08, BG-Super Pro AMP etc.).

Ozon Company ofera, in baza experientei acumulate, consultanta privind necesarul de achizitionare si modul de implementare a sistemului de indepartare a pasarilor si al animalelor salbatice
Copyright information OZON 2009 - 2018
Webdesign by Think Digital