SELECT `id`, `url` FROM `pages`SELECT * FROM `pages` ORDER BY `order` ASCselect count(*) as nr_img from gallery_images where p_id='4' Piscicultura Acvacultura ferma piscicola aeratoare
  

Stiinta acvaculturii, ramura economica a pisciculturii, ofera metode si tehnici diversificate de crestere intensiva a pestilor in cadrul fermelor piscicole.

Multitudinea sistemelor existente ne obliga sa ne directionam oferta din aceste pagini spre acele aparate si metode de baza indispensabile, in principiu, tuturor crescatorilor orientati spre obtinerea performantelor economice.

Acvacultura reprezinta o alternativa utila si facila a pescuitului clasic deoarece da posibilitatea cresterii in conditii 100% controlabile a intregului proces, de la stadiul de puiet la cel matur din momentul recoltarii.

Prin aceste metode se pot evita ciclurile naturale (inghet, furtuna, prohibitie etc.) care conditioneaza de multe ori pescuitul in anumite perioade ale anului oferind posibilitatea degustarii, practic la orice ora, a carnii de peste proaspat.

Folosirea in fermele piscicole (balti), pe parcursul intregului proces, a tehnicilor si aparatelor necesare practicarii intensive a acvaculturii, constituie diferenta dintre profitabilitate si pierdere.     

La cerere, parametrii tehnici ai sistemelor oferite pot fi modificati si adaptati necesitatilor.

Copyright information OZON 2009 - 2018
Webdesign by Think Digital