SELECT `id`, `url` FROM `pages`SELECT * FROM `pages` ORDER BY `order` ASCselect count(*) as nr_img from gallery_images where p_id='188' Combina Acvatica taie curata si aduna vegetatie submersa si emersa, platforma depozitare stuf, banda transportoare, cutit stuf, plaure, matasea brostei bradut alge Delta Dunarii, lacuri canale irigatii, balti pescuit sportiv, stiuca, crap , nada , impiedica fotosinteza , ecologie, ecologizare, Conver MC 101
  

Conver MC101 este cea mai noua si cea mai mica din Seria Conver MC de Combine Acvatice fabricate de catre producatorul olandez CONVER.Rol :

- Utilaj plutitor autopropulsat conceput pentru cosirea si colectarea vegetatiei submerse si emerse, a plaurilor de mici dimensiuni, a deseurilor plutitoare de tot felul, ce se gasesc in ape adapostite, balti, canale si mici lacuri.Avantaje:


- Vegetatia poate fi taiata si colectata de la o adancime suficient de mare, astfel incat, o data taiata, ea nu va mai beneficia pentru o crestere rapida, de lumina suficienta, necesara unei fotosinteze corecte. Adancimea de taiere poate varia si in functie de gradul de incarcare al vasului.
- Vegetatia inradacinata sau plutitoare este taiata de un cutit in forma de U iar iarba rezultata este transportata pe puntea de depozitare.
- Cositorul de buruieni are un design simplu si nu necesita ingineri specializati pentru operare.
- Prin modificarea pozitiei/inclinatiei transportorului frontal de incarcare, combina poate fi usor descarcata pe mal, fie pe o alta ambarcatiune fie intr-un container plutitor sau o barja.
- MC101 este echipat cu o elice anti-buruieni si anti-infasurare ( optional dubla elice), montata la pupa, elice ce-i asigura putere si o mare manevrabilitate pana si-n ape cu adancimi foarte mici.
- Amplasarea postului de comanda, in lateralul benzii transportoare (babord), ofera operatorului o foatre buna vizibilitate la manevrarea mini Combinei Acvatice.
- Toate comenzile si sistemele utilajului sunt operate hidraulic si sunt amplasate ergonomic la dispozitia operatorului.
- Aceste principii simple stau la baza functionarii masinii intr-un mod eficient. Cele mai bune rezultate de colectare vor fi obtinute prin operarea utilajului in conditii de vant si ape calme.


Caracteristici tehnice :


- La cerere se asigura documentatia completa a Conver MC101.
- Producatorul olandez al utilajelor Conver poate fabrica la comanda, dupa specificatiile clientului, aproape orice utilaj din categoria celor ce ajuta la ecologizarea, decolmatarea , dragarea, refacerea, curatarea si intretinerea oricaror suprafete de apa interioare.Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania:
 
Copyright information OZON 2009 - 2018
Webdesign by Think Digital