SELECT `id`, `url` FROM `pages`SELECT * FROM `pages` ORDER BY `order` ASCselect count(*) as nr_img from gallery_images where p_id='157' Barca de taiat , adunat si indepartat stuf, ierburi, balarii. Folosita la taierea si inlaturarea vegetatiei emerse si submerse. Barca cositoare Conver C485II si C485F . Curata si ecologizeza lacuri, iazuri, canale navigabile sau de irigatii, ferme piscicole, balti, lacutri de acumulare. Barca / Utilaj utilitar dotat cu pompa decolmatare absorbant refulanta.
  

Rol :

- Conver C485II si C485F sunt barci de taiat si adunat stuf, ierburi si buruieni.
- Gandite si construite cu scopul de a fi capabile sa curete si sa taie stuful, ierburile, radacinile, emerse si submerse, de pe malurile lacurilor, lacurilor de acumulare, baltilor, iazurilor si canalelor navigabile si de irigatii etcAvantaje :

- Toate functiile barcilor cositoare Conver sunt in totalitate hidraulice.
- Dotate cu motoare diesel puternice.
- Dispun de una sau doua (optional) elice sfredel antiinfasurare actionate hidraulic.
- Manevrabilitate semnificativa, atat in mersul inainte cat si inapoi, chiar in conditii dificile si in ape foarte putin adanci.
- Operatorul barcii utilitare de taiat stuf Conver, dispune de un compartiment de control spatios, beneficiind de multe comenzi ajustabile astfel incat sa-i ofere un loc de munca cat mai confortabil.
- Coca este fabricata din otel laminat.
- Vederea de ansamblu a operatorului este una foarte buna atat asupra masinii de taiat stuf cat si a operatiilor pe care trebuie sa le presteze.
- Carcasa dispune de urechi de prindere pentru ridicare si de o ureche de remorcare la prova.
- Fabricate in Olanda.Caracteristici tehnice :

- La cerere, se asigura atat documentatia completa a modelelor Conver C485II si C485F cat si a altor modele de dimensiuni mai mici.

Aplicatii :


- Taierea stratului vegetal acvatic si subacvatic de pe lac, iaz, balta, helesteu, canal navigabil, canal de irigatii, lac de acumulare etc.
- Taierea ierburilor si buruienilor de pe diguri si maluri
- Indepartarea resturilor plutitoare de pe suprafele apelor si depozitarea lor pe mal sau in barja

Accesorii si Optionale :
Vezi pagina de " Accesorii"


Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania:
www.conver.com
Copyright information OZON 2009 - 2018
Webdesign by Think Digital