SELECT `id`, `url` FROM `pages`SELECT * FROM `pages` ORDER BY `order` ASCselect count(*) as nr_img from gallery_images where p_id='158' Amfibie utilitara Conver C580H intretinerea canalelor, micilor lacuri si iazuri si a altor mici balti. Dragare, cosit stuf, taiat ierburi acvatice si subacvatice, decolmatare, excavare Masina de taiat stuf
  

Rol :

- Amfibia utilitara Conver C580H este dezvoltata pentru intretinerea canalelor, micilor lacuri si iazuri si a altor mici balti care nu sunt accesibile utilajelor conventionale datorita nivelului apei ori prea ridicat ori prea scazut.Avantaje :

- Toate comenzile amfibiei Conver C580H sunt hidraulice.
- Cand pluteste, utilajul propulsat de una sau doua elice-sfredel antiinfasurare actionate hidraulic, da dovada de o foarte buna manevrabilitate.
- Robusta elice de forma elicoidala poate fi scoasa in mod hidraulic din apa si de asemenea i se poate regla pe inaltime adancimea de scufundare.
- Pe uscat, aceasta masina polivalenta este propulsata de propriul ei sistem hidraulic cu roti si senile de cauciuc.
- Poate sa mearga in zone mlastinoase fara vreo interventie exterioara si sa urce diguri cu unghi de aprox. 300 temporar si aprox. 150 in mers constant.
- Dotata cu un motor diesel puternic, ce are instalat un pachet silentios.
- Bratul hidraulic montat la prora amfibiei poate fi echipat cu o serie intreaga de utilaje.
- Operatorul amfibiei dispune de un compartiment de control spatios, beneficiind de multe comenzi ajustabile astfel incat sa-i ofere un loc de munca cat mai confortabil
- Vederea de ansamblu a operatorului este una foarte buna atat asupra masinii cat si a operatiilor pe care trebuie sa le presteze.
- Masina de taiat stuf este construita prin decupare cu laser a profilelor de otel cu ramforsari integrate unde incarcaturile mecanice sunt suprapuse pe structura.
- Carcasa dispune de patru urechi de prindere pentru ridicare si de o ureche de remorcare in fata.
- Compartimentul motorului este acoperit de un capac prevazut cu o fanta pentru evacuarea gazelor.
- Doua pontoane laterale din aluminiu trebuie adaugate atunci cand masina lucreaza in apa.
- Inclinarea longitudinala a utilajului poate fi reglata prin mutarea acestor pontoane manual sau optional cu ajutorul sistemului hidraulic.
- Fabricata in Olanda.Caracteristici tehnice :


- La cerere se asigura documentatia completa a Amfibiei C580H
- Producatorul utilajelor Conver poate produce la comanda, dupa specificatiile clientului, aproape orice utilaj din categoria celor ce ajuta la ecologizarea, decolmatarea , dragarea, refacerea, curatarea si intretinerea oricaror suprafete de apa interioare.
Aplicatii :


-
Taierea stratului vegetal acvatic si subacvatic de pe lac, iaz, balta, helesteu, canal navigabil, canal de irigatii, lac de acumulare etc
- Taierea ierburilor si buruienilor de pe diguri si maluri
- Indepartarea resturilor plutitoare de pe suprafele apelor
- Decolmatare, dragare
- Amenajare peisaj
- Intarire maluri si diguri
- Excavare nisip, mil, pietris etc.
- Diverse alte operatiuni in functie de utilajul atasat bratului hidraulic

Accesorii si Optionale : Vezi pagina de "Accesorii"

Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania: www.conver.com
Copyright information OZON 2009 - 2018
Webdesign by Think Digital